Afval en de jeugd in Stabroek

Beste leden van de Cbs en collega’s de laatste maanden  heeft iedereen de mond vol van de klimaat , de jeugd die vanuit de schoolbanken wordt gepusht door  voornamelijk links (groen/rood)leraren korps om te spijbelen en met slogans rond te lopen waarvan ik beschaamd zou zijn als het mijn kinderen waren .Waarvan de meeste ook  niet echt weten waarover het echt gaat , gaan ook in onze gemeente zwaar in de fout.

 

Op de hoek van Dorpstraat/Abtsdreef  met huis nr 1 tegenover de zaak’ Wendy’s Lekkerbekje, gaat diezelfde jeugd tijdens de schooltijden zich bevoorraden met allerlei snoep , broodjes en drank .  Ondanks dat er een vuilbak is voorzien laten ze daar allerhande smurrie, papier en blikjes achter bij de bewoner aan de overkant. Deze brave man ruimt elke dag alles netjes op , wie heeft hem al niet bezig gezien dat hij zijn ronde doet met de borstel. deze dagelijkse activiteit begint  hem echter stilaan de keel uit te hangen , ondanks een eerder contact met de wijkagent zijn de resultaten nog steeds nul. De man begint ook wat te sukkelen met zijn gezondheid  trouwens.

 

Het zou daar op zijn plaats zijn van eens enkele dagen actie te voeren en eventueel gas boetes uit te delen , misschien zeer misschien stopt die hinder daar eens eindelijk.

Mvg, Jef  Leffelaer,raadlid

 

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...